3

Munca mea

Elite Business Women, fondator și CEO

O comunitate a femeilor antreprenor, companie de educație antreprenorială care se dezvoltă de la an la an, nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional. În prezent, reţeaua a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia şi Marea Britanie.

 

rebrand-2

IT Hub Sibiu, co-fondator și Marketing Director

Internet & Technology Hub sau IT Hub, este un proiect inedit la SIBIU, dedicat antreprenorilor din zona de tehnologie și în egală măsură antreprenorilor care înțeleg că ONLINE-ul este viitorul. Cum România este recunoscută pentru tinerii extrem de talentați în domeniu, suntem convinși că această inițiativă este oportună și ajută comunitatea antreprenorială de tech să se dezvolte și la SIBIU, în inima țării.

logo

Queenable, partener și business consultant în branding și Online

Prima companie naţională dedicată consolidării şi dezvoltării de business. Lucrăm pe proiect, cu echipe multidisciplinare. Facem intervenţii de gherilă, prin acţiuni de gherilă, cu costuri de gherilă.

Programul Media Kit pt IMM uri – un instrument complet de promovare online și offline, pe minim 3 luni.

Știm ce puncte forte aveți față de competiție și cum să le valorificăm.

Ce presupune programul Media Kit? Noi ne ocupăm de:

1. Analiză de piață și puncte forte.
2. Propunere strategie de promovare Online & Offline atât pe pagina voastră cât și în comunitatea ELITE, 6000 de companii.
3. Implementare Strategie – noi ne ocupăm de texte, imagini, postările pe FB, articole și newsletter-e
4. Primești Raport lunar cu rezultate în cifre!

De ce este o oportunitate? Pentru că toate companiile au o imagine în ONLINE, însă nu o strategie de comunicare care să le crească brandul și vânzările.

logo-head

Ele au reușit – emisiune TV

Ele au reușit – Antreprenoriat autentic românesc
Emisiunea „Ele au reușit”, este cel mai nou proiect TV realizat pentru televiziunea BiziLiveTV.
BiziLiveTV și-a propus să găzduiască o nouă emisiune cu profil de business feminin, având ca scop promovarea antreprenoriatului feminin și a modelelor de business de succes.

Cum au reușit femeile să performeze în afaceri, ce provocări comune au femeile antreprenor și ce soluții au identificat, dar mai ales, ce sfaturi aplicabile oferă femeile antreprenor care au reușit!

Ce ne propunem prin „Ele au reușit”?
Proiectul „Ele au reușit” își propune să incite curiozitatea telespectatorilor, astfel încât aceștia să dorească să înceapă o carieră în antreprenoriat. Iar prin conținutul bogat informativ și educativ să atragă un segment mare de antreprenori care doresc să schimbe imaginea antreprenoriatului în România.

bizi live 2 ed

INACO Voluntariat

O comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, conectată la rețeaua de specialiști în economia de stat și privată din România.

logos-01
Copyright 2016. All rights reserved biancatudor.ro

ANPC |
Data Protection