colaj-1920×1080-1

Provocarea IMM-urilor este profitabilitatea acestora, sunt peste 245.000 de firme înfiintațe de femei, însă, firmele românești au o fortă economică în scădere, comparativ cu cele străine.


 

Salutare,

Femeile sunt din ce în ce mai importante în piața globală, nu doar în calitate de lucrători, dar, de asemenea, în calitate de antreprenori, manageri și investitori.

Suntem 6000 de femei de afaceri la acest moment în cadrul comunității Elite Business Women, în 6 orașe din România dar și la nivel internațional în Anglia și Portugalia.

Avem nevoie de o structură și modele de performantă în afaceri. Nu există cultură antreprenorială în România, nu există educație antreprenorială în România, însă acestea pot reprezenta un avantaj pentru un antreprenor talentat, cu oportunități mari să inoveze, să aibă success, să facă performanță. Spre deosebire de Silicon Valley, de ex, unde competivitatea este f mare și este greu să inovezi, în România, poti să faci performanță cu idei de business care în alte tări există deja de mult timp

Ne-am bucura să dezbatem împreună subiectul femeia antreprenor.

Cred că provocarea IMM-urilor este profitabilitatea acestora, sunt peste 245.000 de firme înfiintațe de femei. Insă, firmele românești au o fortă economică în scădere, comparativ cu cele străine.

cover blog 1

Elite Business Women, este un instrument care ajută la promovarea și dezvoltarea afacerilor înființate de femei. Reușim acest lucru prin intermediul platformei online, www.elitewomen.org, unde promovăm afacerile în Catalogul de Business Elite, și prin workshop-urile,  evenimentele de tip conferință pe care le organizăm national și international, prin programul Media KIT pt IMM-uri, parteneriatele cu Ministerul Economiei, Bursa de Valori București și multe altele.

Hai să creăm împreună planul de dezvoltare al afacerii tale!

Scrie-ne despre provocările tale, planurile tale, propunerile tale, sugestiile tale, activitatea ta, la contact@elitewomen.org!

Bianca Tudor
fondator & Owner Elite Business Women

 

Hai să creăm împreună planul de dezvoltare al afacerii tale!

Bianca Tudor
fondator & Owner Elite Business Women

Despre mine prin ochii publicației Art Out

“Un excelent model al succesului feminin în lumea afacerilor dominată de bărbați, Bianca Tudor și-a început cariera la vârsta de 19 ani în cdomeniul financiar. Fire ambițioasă și dinamică aceasta a luptat pentru a demonstra faptul că femeile sunt capabile să domine lumea afacerilor la fel de bine cum au făcut-o bărbații până acum. În prezent, aceasta inspiră femeile de pretutindeni să se implice în lumea antreprenoriatului prin fondarea uneia dintre cele mai bune companii din lumea antreprenoriatului românesc-Revista Art Out, nr.54, interviu Bianca Tudor-http://artout.ro/reviste/artout54.html

Copyright 2016. All rights reserved biancatudor.ro

ANPC |
Data Protection