colaj-1920×1080-1

Up in the air cu Turkish Airlines către Istanbul


Salutare,

Am promis un articol pe blogul meu după călătoria la Istanbul!

Recunosc,  iubesc călătoriile și orașele aglomerate, fiecare cu specificul lui, cu freamătul lui, cu străzi înguste și cafenele cochete!

De la Venetia la Paris, Lisabona, Londra, Roma, la atipicul Istanbul, toate aceste călătorii te transformă și te îmbogățesc spiritul și cultural!

istanbul 1

Dincolo de a fi capitala neoficială a Turciei, Istanbul reprezintă un furnicar de lumini şi sclipici, un amalgam de străzi cu clădiri occidentale în umbra cărora se ascund căsuţe vechi, moschei cât vezi cu ochii, miros de cărbuni în aer şi strigăte de rugăciune de cinci ori pe zi. Oameni de toate culorile se adună aici pentru a se bucura de bunătăţile unei culturi generoase, uimitoare prin exuberanţă şi culoare.

Cât despre compania aeriană care s-a ocupat să fim comozi,  personal, o consider cu adevărat Premium, cel puțin pe zborurile în Europa, este pe prima poziție în topul preferințelor mele.

Turkish Airlines a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al 4-lea an consecutiv si “Cea mai buna din sudul Europei”, primind si premiile “Cel mai bun catering la bord in Business Class”, respectiv “Cel mai bun dining in Business Class Lounge”.

La World Airline Awardthy2016s 2011, Turkish Airlines a primit 3 distinctii: “Cea mai buna companie aeriana din Europa”,Cele mai bune scaune la Premium Economy” pentru Comfort Class si “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei”. In 2012, seria premiilor a continuat cu “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al doilea an consecutiv. Nu au lipsit distinctiile “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei” si “Cele mai bune scaune la Premium Economy”.

In 2013, Turkish Airlines a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al treilea an consecutiv, “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei” pentru al 5-lea an consecutiv si a primit premiul pentru “Cel mai bun catering la Business Class”.

Așadar dacă îți dorești un city break, sau o vacanță  de 7 zile, drumul către Istanbul va fi extrem de comod cu Turkish Airlines. Cât despre Istanbul, sunt îndrăgostită de unicitatea acestui oraș cosmopolit!

Cât despre călătorii, cred că reprezintă o investiție în persoana ta, dezvoltarea ta personală, culturală, socială,  dar mai ales un mod de a crea amintiri frumoase pentru suflet!

Bianca

Copyright 2016. All rights reserved biancatudor.ro

ANPC |
Data Protection